Pogoji sodelovanja

Ko v katerem izmed pooblaščenih Fordovih salonov izvedete nakup 4 novih pnevmatik znamke Semperit, velikosti 15-palčnih ali večjih, vam na bančni račun povrnemo sredstva v višini 20 €, na pnevmatike pa omogočimo razširjeno garancijo. Akcija se nanaša na vsak komplet (4 kosi) pnevmatik Semperit, kupljenih med 1. marcem 2018 in 31. majem 2018. Pnevmatike (za avtomobil, 4x4 ali kombi) je potrebno namestiti ob nakupu, in sicer v prostorih zastopnika Ford, kjer je bil opravljen nakup.

Povračilo sredstev v višini 20 € se na kupljeni komplet odobri le enkrat. Odobri se ga samo v primeru nakupa pnevmatik Semperit s premerom platišča 15 palcev ali več, ki so na voljo v času akcije. V primeru, da kupite manj kot 4 pnevmatike Semperit ali pnevmatike z manjšim premerom platišča, vključuje akcija zgolj razširjeno garancijo. Do povračila sredstev v višini 20 € ima pravico samo kupec in to le enkrat. Nepopolne ali nepravilne informacije bodo pomenile izključitev. Kot potrdilo nakupa se štejejo zgolj pravilno izstavljeni računi, na katerem mora biti napisano tudi ime kupca. V potrdilu je treba jasno navesti, da ste kupili pnevmatike Semperit in jih namestili v prostorih zastopnika Ford. Za sodelovanje je potrebna registracija na www.semperit-cashback.si in oddaja kopije izstavljenega računa za nakup pnevmatik ter računa za njihovo namestitev. Rok za oddajo je 15. maj 2018. Vloge, ki jih prejmemo po roku za oddajo, ne moremo sprejeti. Vsak upravičeni udeleženec prejme povračilo sredstev v višini 20 €, ki se ga nakaže na bančni račun, ki ste ga navedli v registraciji. Drugačni načini vračila sredstev niso mogoči. Za povračilo sredstev v višini 20 € mora kupec imeti naslov in bančni račun v Sloveniji. Akcija izključuje pravne osebe in se ne nanaša na pnevmatike, kupljene za prevoznike, vozne parke, komercialna vozila, reševalnike ali originalno opremo. Zaposleni v skupini Continental (vključno s hčerinskimi podjetji) in njihovi vzdrževani družinski člani ter zaposleni v vseh družbah Forda so iz kampanje izključeni. Zbiranje, shranjevanje, uporaba in prenos osebnih podatkov s strani podjetja Adeo, marketinška agencija, poteka v skladu Zakona o varstvu podatkov in se uporablja samo v namene obdelave "cashback" kampanje. Podatki so strogo zaupni in se ne bodo posredovali tretjim osebam ali uporabljali v oglaševalske namene.

Pogoji – razširjena garancija za pnevmatike Semperit

V primeru nepopravljive škode na pnevmatikah, ki jo povzroči nevarnost v prometu (pok, urezi, obraba zaradi robnikov, poškodba zaradi trka v oviro), lahko zahtevate 100 % originalne nakupne cene pnevmatike* (veljajo izključitve).

Zajema

 • Nove pnevmatike Semperit Passenger (osebna vozila, 4x4 ali kombi), kupljene in nameščene pri sodelujočem Ford zastopniku v Sloveniji med 1. marcem 2018 in 31. majem 2018.
 • Polno registracijo na www.semperit-cashback.si, v 14-ih dneh po nakupu.
 • Razširjena garancija za pnevmatike ni prenosljiva: velja le za prvotnega registriranega kupca in vozilo.
 • Veljavnost: 12 mesecev od dneva registracije na www.semperit-cashback.si.

Izključitve*

 • Škoda, ki nastane zaradi neustrezne uporabe pnevmatik, kot so tekmovanje, dirkanje in/ali kakršna koli druga neobičajna uporaba.
 • Škoda, ki jih povzroči vandalizem, kraja in/ali naravne nesreče.
 • Škoda, ki jo povzročijo mehanske težave in/ali neustrezna namestitev pnevmatik.
 • Poškodbe zaradi nepravilnega tlaka v pnevmatikah in/ali neustreznega vzdrževanja pnevmatik.
 • Pnevmatike z DOT > do 5 let.
 • Pnevmatike s profilom < 1,6 mm.

Uveljavljanje

 • Garancijo lahko uveljavljate na mestu nakupa, pri Fordovem zastopniku.

V kolikor boste imeli kakšno vprašanje v zvezi z oddajo računa ali registracijo, se obrnite na info@adeo.si ali pokličite na 041 368 649.